Illum & Nodi

|Illum & Nodi
Illum & Nodi 2020-02-14T15:09:38+00:00

Taula ILLUM  &  Cadira NODI

ILLUM

Disseny  Marc Merckx & Pieter Maes

La col·lecció Illum és el referent dels dissenys clàssics Escandinaus, amb materials resistents a l’exterior. L’alumini s’utilitza com si fos fusta esculpida en tota la col·lecció, amb delicades transicions de línees nítides i suaus.  La funcionalitat és molt important per la col·lecció ILLUM, sense comprometre la comoditat i la classe. La taula Illum gràcies a les seves potes estilitzades és pura i simple.  Una altra avantatge de la taula és que es troba disponible en dues amplades: la estàndard de 98 cm. i una versió més estreta de 71 cm. ideal per terrasses i balcons.

NODI

Disseny  Yabu Pushelberg

La lleugera silueta de la cadira Nodi es caracteritza per la corda retorçada de Canax®, resistent a la intempèrie, que s’estén geomètricament sobre un fi i escultural bastidor d’acer inoxidable amb recobriment de pols. Les seves proporcions refinades i l’enfocament minimalista dels materials confereixen una lleugeresa informal a la col·lecció.

Els fins reposabraços segueixen la silueta del braç humà, en un gest de benvinguda. El teixit obert de Canax®, una combinació de PVC i el cànem natural, s’entrecreuen en línies verticals i horitzontals, i proporcionen forma i estructura al seient i l’esquena. La cordilleria flexible aporta confort addicional. La cadira es pot combinar amb altres dissenys de la col·lecció de tribu.