Qui som / Què fem

|Qui som / Què fem
Qui som / Què fem 2019-11-20T18:28:22+00:00

Zhebi interiorisme es va inaugurar l’any 2006 com a botiga de mobiliari contemporani  i estudi d’interiorisme a l’Avinguda de Roses, 37 de Figueres (Girona)

Un espai únic amb una selecció de les millors marques de disseny contemporani, un servei d’interiorisme personalitzat i un compromís amb la cultura i l’art a través d’exposicions periòdiques.

Fem una aposta clara pel mobiliari d’autor, per la feina artesana lligada amb les noves tecnologies, pel respecte al medi ambient i per la sostenibilitat i coherència a l’hora d’escollir les peces que ens acompanyaran al llarg de les nostres vides.
Assegurem les entregues i el muntatge de qualitat fet per professionals perquè el resultat final sigui òptim.

Oferim als nostres clients serveis d’assessorament en l’àmbit de l’interiorisme, en la creació de projectes de rehabilitació i reforma d’habitatges particulars, espais comercials i oficines.

Ens agrada crear emocions a partir de la il·luminació,  els materials, les textures,  els colors i la tria del mobiliari fet amb una especial cura.

Gracies al nostre equip d’industrials podem oferir projectes integrals i fer possible que es puguin realitzar amb el rigor necessari de la feina ben feta.