N.C.Smartwall

|N.C.Smartwall
N.C.Smartwall 2018-04-29T11:37:03+00:00

N.C. SMARTWALL

Disseny Massimo Castagna 2012

Sistema de mobiliari suspès preparat per la integració d’equips audiovisuals d’última generació.  Preparat per pantalles ultra planes fins a 65”, amagades darrera un vidre emmarcat segons les polzades de la TV per deixar a la vista únicament les imatges.

Incorpora una barra de so especialment fabricada per a ser col·locada bé en un espai darrere el moble o frontal, per combinar so i disseny sense límits. Amb altaveus i amplificador integrats i connectivitat àudio completa (analògica o digital) reprodueix el so emès per diferents fonts: TV, Home Theatre, CD, mp3 i també sense cables via Bluetooth. Una docking station per allotjar la seva iPod / iPhone, que s’amaga en el frontal de vidre. Finalment, un repetidor de senyals IR amb sis derivacions permet controlar fins a 6 dispositius sense necessitat d’obrir les portes del moble.

Característiques tècniques:

Portes lacades en brillant o mat. Frontal Mobles TV de vidre extra clar lacat per la part interior brillant o envernissat mat. Mobles llibreria i costats terminals lacats mat o en fusta de Lauro Preto o Eucaliptus termotractat.  Mobles contenidors amb estructura gris pissarra mat. Colors: Negre, Blanc SW,Gris Ghiaia, Gris Pietra, Gris Fumo, Lli, Sabbia, Gris Càlid, Argilla.

SOUNDBAR Amplificador Estèreo classe D. 2 altaveus dinàmics de70 mm per canal amb doble cambra sintonitzada per a una emissió de 20 + 20 Watt en 8Ω. Entrades: 1x Line-in RCA,1 x òptica digital S / PDIF (TOSLINK). Bluetooth: A2DP per streaming d’àudio d’alta qualitat. Alimentador: potència 60w, entrada de xarxa universal 90-264Vca i sortida a 24v /2.5A clavilla UE. Sistema d’auto-reconeixement de la senyal IR del comandament a distància de la TV. Consum: 35w (encès), 1w (Standby). Made in Italy.  Docking Station per a iPod.

Esquema tècnic (pdf)